Familie

En familie kan være den gruppen mennesker du velger din tilhørighet med

I vår verden er en familie en gruppe mennesker av slektskap, tilhørighet eller de bare deler adresse. En familie gir deg en følelse av samhørighet og det er det som er styrken i en familie. Denne samhørigheten kan være både positiv og negativ, men den gir deg en form for styrke om du tillater deg selv det.

Det er en nyoppdaget trend for familier å fotograferes sammen, dette syns jeg er veldig vakkert. For å få et bilde tatt av en fotograf er høytidelig, du kler deg opp og kommer sammen med familien for et par timer, i tillegg får du med deg bilder for å dokumentere denne hendelsen. I riktig gamle dager var familieportretter ikke så vanlig, men desto mer høytidsstemt. Har du sett noen gamle familieportretter, ingen smiler alle er stramt oppstilt og det finnes som regel bare ett eksemplar av bildet. Det var svært få kameraer i den tiden, og de var veldig kostbare. I dag finnes det en rekke fotografer på markedet, du må bare finne den som gir deg den stilen du ønsker på et familieportrett.

Hvorfor ikke kontakte en fotograf allerede i dag for å bestille en time til familiefotografering og opplev den gode energien og samhørigheten denne opplevelsen vil gi dere.

Comments (0)

There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
Type the text presented in the image below